سوالات رایج درباره تحصیل در پزشکی
تحصیل در رشته پزشکی به چه کسانی توصیه میشود؟
با توجه به موراد گفته شده در خصوص مراحل تحصیل پزشکی، تحصیل در این رشته به افرادی توصیه میشود که تلاش و پشتکار زیادی داشته و از طولانی بودن این دوره خسته نمیشوند.
علاوه بر این، روحیه افرادی که در رشته پزشکی تحصیل میکنند، متفاوتتر از سایر افراد است. چرا که در حین تکمیل دوره تحصیلی و دوران کاری، فرد با مشکلات و بیماریهای مختلفی در افراد از کوچک تا بزرگ، مواجه میشود. در نتیجه باید بهطور کامل فرد به خود مسلط باشد و بدون تحتی تأثیر ثرار گرفتن از عوامل بیرونی، به دنبال روشی جهت درمان و بهبود روحیه فرد بیمار باشد.
اخلاق، یکی دیگر از مهمترین فاکتورهایی است که یک پزشک باید دارا باشد. همه ما این تجربه را داشتهایم که برای درمان نزد پزشکی برویم که علیرغم تخصص و دانش بسیار بالا، رفتار خوبی با ما نداشتهاست! این مسئله در دراز مدت میتواند آسیبهای جدی به وجهه حرفه ای چنین پزشکی وارد کند؛ بنابراین، در صوتی که قصد ادامه تحصیل در رشته پزشکی دارید، باید هم به اندازه کافی صبور باشید و هم این مسئله را درک کنید که فرد مراجعه کننده، نه تنها از لحاظ جسمانی بلکه از لحاظ روحی در شرایط خوبی به سر نمیبرد.
درآمد رشته پزشکی چقدر است؟
میزان درآمد یکی دیگر از مهمترین سوالاتی است که در جلسه مشاوره رایگان کنکور به آن پرداخته میشود. اما این پاسخ این سؤال برای دانش آموزانی که قصد ادامه تحصیل در رشته پزشکی را دارند، حیاتی تر است. چرا که تقریباً باید ۷ سال را بدون حقوق سپری کنند! در دوره انترنی، مقدار هزینه مشخص و البته ناچیزی به عنوان حقوق برای دانشجویان در نظر گرفته میشود. اما این مقدار، آن قدری نیست که شما با استفاده از آن یک زندگی را اداره کنید.
اما بعد از پایان دوره تحصلیتان، شما میتوانید با شروع فعالیت رسمیتان، لذت درآمد بالا را تجربه کنید؛ که البته میزان این درآمد به عوامل مختلفی، مانند محل کار، میزان تخصص، میزان تجربه و … دارد! پس اگر خواهان درآمد بالایی هستید، برای رسیدن به آن باید یک دوره ۷ ساله را به خوبی پشت سر بگذارید.
ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر پزشکی چگونه خواهد بود؟
در صورتی که شما ۷ سال گفته شده را با موفقیت پشت سر بگذارید و قصد داشته باشید در یکی از رشتههای تخصصی پزشکی ادامه تحصیل دهید، باید ابتدا یک دوره طرح را در یک منطقه محروم سپری کنید. بعد از آن باید در یک آزمون دستیاری شرکت کنید. در این آزمون میتوانید رشته مورد علاقه تان را انتخاب کرده و با کسب نمره بالا در آن، دوره ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر پزشکی را شروع کنید.
پزشکی چند ترم است؟
داوطلب های کنکور تجربی که وارد رشته پزشکی می شوند ، از زمان ورود به دانشگاه تا زمان دریافت مدرک تخصص ، حداقل ۱۵ سال زمان لازم دارند (۷ سال پزشکی عمومی + ۲ سال طرح پزشکی + ۴ سال تخصص + ۲ سال طرح تخصص) البته آقایان باید خدمت سربازی را نیز در نظر بگیرند.
:: برچسبها:
تحصیل ,
پزشکی ,
:: بازدید از این مطلب : 97
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0